Choď na obsah Choď na menu
 


BOH sa zjavuje s PANNOU MÁRIOU na SLOVENSKU (Dechtice pri Trnave)

8. 2. 2010

Drahé Božie Deti - bratia a sestry - v Rodine Kráľovnej Pomoci. Panna Mária sa zjavila na Slovensku v Dechticiach pri Trnave s malým Ježiškom na rukách a predstavila sa ako Kráľovná Pomoci. (viac na: www.avemaria.sk

1. NEDEĽA V MESIACI (po 1.piatku) NÁS POZÝVAJÚ NA ZJAVENIE

"Moje drahé deti! Ďakujem a som spokojná, že ste sem prišli. Dnes by som vám chcela povedať, že by som si priala púť 15. augusta ku krížu vo vašich Dechticiach a túto púť opakovať každú prvú nedeľu v mesiaci. Želala by som si, aby prišlo viac ľudí. Deti, prosím vás, obráťte sa, obráťte sa, prosím, obráťte sa. Zmeňte sa úplne od základu, prosím, prosím. Milujem vás!"

Každú 1. nedeľu po 1. piatku v mesiaci o 12:00 hod. (sa z námestia) začína púť modlitieb na horu Boričky, kde sa zjavuje Panna Mária (so Svätými) ... okolo 14 hod.

 

PANNA MÁRIA (KRÁĽOVNÁ POMOCI) S JEŽIŠKOM NA RUKÁCH

PANNA MÁRIA sa zjavila s Ježiškom na rukách (12.12.1994)

"Moje drahé deti !

Som tu s vami. PRINÁŠAM VÁM SVOJHO SYNA. Prijmite Ho. Milujem vás."

JEŽIŠKO : "Prichádzam k vám. Iba tí ma môžu naozaj prijať, ktorí mi otvoria srdce. Milujem vás."

 JEŽIŠ - MÁRIA - PÁPEŽ

"Moje drahé deti ! Ďakujem vám, že ste sem prišli. Dnes som vám zavolala, aby ste sa modlili za JEŽIŠOVHO NÁMESTNÍKA - SVäTÉHO  OTCA (PÁPEŽA), ktorého som si ja vyvolila. Svojimi modlitbami mu veľmi pomôžete. Milujem vám a ďakujem."   (31.12.1994)

 

PANNA MÁRIA POZÝVA KAŹDÉHO OSOBITNE

""Moje drahé deti ! Deti, zvyknite si na tento POZDRAV, aby vám bol samozrejmosťou."

Martin : "Mami, aká si len dnes KRÁSNA."

Panna Mária : "Deti, vo mne je ukrytá láska, ktorá nekonečne miluje, pretože kto miluje, nepozná hriech a nenávisť. Preto deti, milujte sa, aby ste žiarili  krásou. Deti, prichádzam k vám teraz nepretržite, skrze lásku k vám. A preto vás chcem vyzvať, ABY STE POVEDALI AJ INÝM, ABY PRIŠLI SEM - DO MOJEJ PRÍTOMNOSTI. Bude záležať už len na ich srdciach. Milujte nezištne, to znamená, aby ste načakali za vašu lásku - lásku, lebo mnohokrát sa vám vráti nenávisť, ale preto, aby ste mali väčšie potešenie z lásky. milujem vás, nekonečne vás milujem."   (26.9.1995)

POSOLSTVO PRE VŠETKÝCH - VŠETCI SME POZVANÍ NA ZJAVENIE a to na :  1. NEDEĽU PO 1. PIATKU

"Moje drahé deti ! Som taká šťastná, že ste sem prišli, a že ste vykonali takú obetu. Som blahoslavená Panna Mária a moje Srdce je prečisté, je nepoškvrnené. Milujem vás, deti moje.

JA SOM KRÁĽOVNÁ POMOCI. Chcem vám pomôcť tak ako aj môj Syn. Želala by som si, aby ste sem prichádzali KAŽDÚ 1. NEDEĽU V MESIACI A TO  VŽDY PO 1. PIATKU. Milujem vás a ďakujem za všetko."

"Panna Mária sa zjavila s Ježiškom, ktorý nás žehnal znakom kríža. Bol asi jeden až jeden a pol ročný." (viz.Martin)

Drahé Božie Deti - bratia a sestry - v Rodine Matky všetkých národov a Kráľovnej Pomoci. Boh nás miluje a pozýva nás každého osobitne na zjavenia v Dechticiach pri Trnave. Ďakujem, že ste prijali toto pozvanie. Nech Vás žehná všemohúci Boh Otec i Syn i Duch Svätý, na príhovor našej drahej Matky ako aj všetkých anjelov a svätých. +

----------------------------------------------------------

PS / Príspevky a komentáre môžete napísať v rubrike : diskusia (v diskusnom fóre) alebo ak chcete súkromne, tak na e.mailových adresách : rmvn@pobox.sk  

                                                                               caritas@azet.sk

                                                                               rmvn@centrum.sk

  

Ďalšie web.stránky zo zaujímavými článkami môžete nájsť na týchto stránkach :               www.rmvn.estranky.sk

                                            www.rkc.estranky.sk

 Ďakujem, že ste sa rozhodli pre väčšie poznanie vo vašom živote.