Choď na obsah Choď na menu
 


PREČO je ČAS tak dôležitý, že niekomu záleží na tom, aby sme sa podľa neho riadili ?!

28. 3. 2010

Dňa 28.marca sa zmenil čas na letný, ale je otázne, či sme aj my zmenili svoj čas na prácu, oddych, vzdelávanie a modlitbu ? A ako je to s našim Stvoriteľom ? Prečo niekomu tak veľmi záleží na tom, aby sme sa riadili časom ? Je u Boha čas rovnaký ?

VŠETKO MÁ SVOJ ČAS (Kaz 3,1)

Na tomto odkaze : https://caritas.estranky.sk/admin.php?akce=c_detail&c_id=43  nájdete životný program modlitieb, v ktorom čase sa máme modliť a kedy sa v nebeskom kráľovstve (Kráľovstvo Stvoriteľa a jeho svätých) modlia, aby sa tak spájali s ľuďmi na zemi.

 V odkaze môžete spozorovať, že modliť sa máme podľa toho či je zimný alebo letný čas a to preto, lebo v Nebi sa čas nemení, ale na zemi sa mení.

A PREČO SA NA ZEMI MENÍ ČAS ?

Niektorí tvrdia, že je to správne kvôli skorému a neskorému stmievaniu sa alebo aby „sedeli“ roky vo výpočtoch a ďalšie iné praktické „dôvody“.  Avšak za tým všetkým bude ešte viac ako len to, pretože v Biblii sa píše, že zlomyseľníkom záleží na tom, aby sme svoj život neusporiadali podľa správneho času, ale podľa toho, ako im vyhovuje !

NAOZAJ JE TOMU TAK ?    PRESVEDČTE SA Z BOŽIEHO ZJAVENIA !

V Medžugorí a v Dechticiach sa ešte stále zjavujú svätí z Nebeského Kráľovstva a práve skrze nich môžeme spoznať, že v Nebi sa modlia (kvôli nám) podľa letného času.              Ak by sme sa riadili podľa ich času, čiže podľa letného (na zemi), tak by sme ho nemuseli meniť na zimný, avšak oveľa dôležitejšie je, aby sme sa modlili a pracovali v stanovenom čase. Pretože čo na tom až tak záleží, aby sme mali čas jednotný, keď ho nesprávne využijeme ?!

*   *   *

Drahí bratia a sestry v Božej Rodine .... záleží však aj na nás ako zasvätíme svoj čas Bohu a ako sa rozhodneme podľa toho žiť.

„... zanechajte všetko a zasväťte čas Bohu, potom vás Boh obdaruje a požehná.

Dietky! Nezabudnite, že váš život je pominuteľný ako jarný kvietok, ktorý je dnes nádherný a zajtra ho niet. Preto sa modlite tak, aby vaša modlitba i vaše odovzdanie Bohu boli ako smerovka na ceste. Tak vaše svedectvo nebude mať cenu iba pre vás, ale pre celú večnosť. Ďakujem vám, že ste prijali moje pozvanie.“

 

(25.3.1988 / Panna Mária / Medjugorie – BiH)

 

Nech nám Boh žehná na príhovor všetkých svätých a Kráľovnej Pokoja +