Choď na obsah Choď na menu
 


Falošne zjavenia p.Maureen v USA r.1995-2010

12. 10. 2010

11. február 2010 - Sviatok Lurdskej Panny Márie

Udajne zj.Panny Marie - p.Maureen v USA :

 

"Chvála Ježišovi.

Ježiš dnes dovoľuje, aby som sa znova vrátila na zem v úsilí premeniť srdce sveta. Tieto posolstvá sa dostávajú k mnohým a niektoré srdcia sa menia, ale príliš mnohí nepočúvajú a idú ďalej po ceste do zatratenia. Dnes prosím, aby svet uvidel, že táto planéta čelí zničeniu nie klimatickými zmenami, čo je iba ľudským konaním, ale skrze zlo, ktoré je v srdciach.

Tajne sa rozvíja hnutie za Jeden svetový poriadok. Teraz vychádza na povrch. Ale je to plán zla uvedený do pohybu, aby z neho mali úžitok iba niekoľkí. Božím plánom je Nový svetový poriadok Svätej Lásky. Boh neodpúšťa násilie, hromadenie moci, či svetských dobier. Boh nie je v nijakej forme vlády, ktorá zbavuje ľudí dôstojnosti a základných práv. Boh nie je v tajných konšpiráciách.Vôľa Boha je Svätá Láska, ktorá je pravda sama. Tí, čo sa pokúšajú opovrhovať Svätou Láskou, nežijú v pravde. Vo vládach, v spoločnosti aj v samotnej Cirkvi sú v pohybe hnutia, ktoré odporujú pravde zo zdanlivo 'hodnotného' dôvodu. Nič založené na nepravde nie je od Boha a nebude mať úspech, ani nebude trvalé.

Preto vyzývam všetko, čo je spravodlivé a čo je láska - vo vládach, v spoločnosti a v Cirkvi, aby sa spojilo vo Svätej láske. To sa musí stať, aby tu bola sila, ktorá sa postaví zlému, ktorý si dnes nárokuje srdcia ľudí. Drahé deti, počúvajte dnes svoju nebeskú Matku svojimi srdcami. Ja požehnám vaše úsilie rozhlásiť ľuďom tieto moje slová!"

 ---------------

7. februára 2010

(Pokušenie )

Sv. Peter hovorí:                                                                             "Chvála Ježišovi. Dnes som prišiel zdôrazniť najväčšie pokušenie vo svete dnes. Je to pokušenie, ktoré je pravým základom každého hriechu. Je to pokušenie, ktoré ničí národy, sťahuje duše do záhuby a pokúša sa podrývať zásahy neba na tomto mieste. Hovorím o pokušení robiť kompromisy s pravdou. Pamätajte si, satan je otcom lží. On spôsobuje, že zlo sa zdá ako dobro a dobro sa javí ako zlo. On dodáva pýchu egu – to je spôsob presadzovania jeho vlastných plánov. Živí potrebu kontroly, moci a peňazí v srdciach prekrucovaním pravdy. Ak sa raz urobí kompromis s pravdou, duša je zraniteľná voči každému pokušeniu.

 

Zoberme si napríklad hriech potratu. Satan verejnosť presvedčil, že život sa nezačína počatím. Ako náhle sa takto prekrútila pravda, už bol položený základ pre potrat. Pozrime sa teraz na túto špeciálnu misiu. Zmenila životy mnohých a má potenciál zmeniť množstvo ďalších. Tak satan samozrejme prekrútil pravdu o týchto posolstvách aj o samotnej misii Spojených Sŕdc. Na tejto misii nie je nič zavádzajúce ani zmätočné, ale nepriateľ všetkých duší spôsobil, že sa to tak javí a to kompromisom s pravdou.Kompromis s pravdou robí každé srdce, ktoré sa slobodne rozhodne žiť mimo Svätej Lásky. Kompromis s pravdou sa robí, keď duša nedôveruje. Pri nedostatku dôvery v Ježiša duša dôveruje iba ľudskému úsiliu a nie Božej prozreteľnosti. Takto vidíte zbraň, ktorú má satan, keď pokúša dušu, aby robila kompromisy s pravdou. To je príčina straty spásy."           

 -----------------                                                                               

 

Drahe Bozie Deti ..

Aj ked nevidime na tychto udajnych posolstvach teologicke chyby, predsa mozeme spozorovat to, co maju spolocne falosne posolstva a tym je osobna prezentacia vlastnych zaujmov a nazorov.

Ide o to, ze aj ked Boh so svojimi svatymi sa prejavuju skrze osobu vizionara svojou recou, pricom pouzivaju myslenie danej osoby, cize pouzivaju v posolstvach aj take vyrazy, ktore su vlastnej danej osoby ako napr. u Don Stefano Gobi, ked v posolstvach sa pouzivaju teologicke  vyrazi,  ...                                                                                                    ... predsa u falosnych posolstvach je typicke to, ze diabol si pouziva danu osobu na prejavenie svojich vlastnych slovnych spojeni, ktore nie su vlastne Bozim Svatym.

Napr. vyrazy a pojmy, ake su vlastne hovorovej reci ludi :

"Zoberme si napriklad ..." alebo "Pozrime sa teda...". To su vyrazy, ktore Bozi svaty nepouzivaju v takom prednasajucom slede slov! Toto typicke presadzovanie vlastnych nazorov u falosnych vizionarov je u kazdeho rozne, ale v podstate rovnake a da sa to rozlisit prave pritom, ked vidime ako sa v posolstve vyjadruje ...   

-------

Dalsou zaujimavou chybou pri falosnych posolstvach sa stava malo pozorovana , ale predsa velmi podstatna skutocnost, ze "vizionar" vklada do ust Svatych take slova, ake su jemu vlastne.

Napr. typicke slova danej vizionarky su slova pozdravenia a to vidiet na skoro kazdom osloveni v uvode daneho posolstva, ci uz hovori Panna Maria alebo aj  sv.Peter, ked oslovuje slovami : "Chvala Jezisovi." 

 Na prvy pohlad sa moze zdat, ze co je na tom, ked Panna Maria a sv.Peter obaja pozdravuju rovnakym pozdravom. Ano, nemusi to byt zle, ak by slo o jednorazovu zalezitost, ale podivuhodne je, ak Panna Maria v tychto posolstvach pouziva toto oslovenie casto, pricom u vizionarky toto oslovenie je typicky vlastne.

Konkretne myslim na to, ze vizionarka ma v oblube pozdravovat bezne ludi takymto oslovenim : "Chvala Jezisovi."

Pozdrav vizionarky je dobry, ale to ze ho pouziva casto v posolstvach ako pozdrav Panny Marie, tak to je velmi podivuhodne, ked je zname u Panny Marie, ze castokrat pouziva  oslovenie ako : "Drahe dieta, ... dcera moja ...". Je zname, ze oslovuje aj napr: "Pochvaleny bud Pan Jezis Kristus." alebo "Aleluja, "  a samozrejme, ze moze oslovit aj takymto pozdravom ako jke v tomto posolstve: "Chvala Jezisovi" a tak nie samotne oslovenie je nespravne, ale to, ze nie je typickym castym oslovenim a prave u vizionarky, ktora to pouziva ludovou recou, je tato rec podozriva ako u falosnych posolstiev.

V takom pripade je najpravdepodobnejsie, ze ide o falosne posolstvo ako to castokrat je, ze falosni vizionari vo svojich posolstvach prezentuju vlastne nazory - podliehajuc padlym anjelov - v domneni, ze ich k tomu vyzyvaju Bozi Svati.  

----

Drahi bratia a sestry ...

  U falosnych posolstiev sa nakoniec vzdy skor, ci neskor objavia aj teologicke a bieroucne chyby, ktore su este v stadiu skumania a tak sa k tomu vyjadrim neskor.

Dakujem, ze ste ... prijali pozvanie k rozlisovaniu v Duchu Svatom

Nech nas Boh chrani od falosnych posolstiev a daruje svoj Pokoj na orodovanie Panny Marie. +