Choď na obsah Choď na menu
 


Falosne zjavenia v Belgicku - Andre P. r.1984

12. 10. 2010

Od 21. července 1984 mal udajne zjavenia  v hlavnom meste Belgicka. André P., Uvediem jedno z posolstiev a porovnajte ho s ucenim papeza Jana Pavla II .

 

BOŽSKÉ SRDCE (Jezis Kristus) 

"Hle, poselství lásky! Chci, aby se toto poselství rychle rozšířilo po celém světě!

Moje děti, moji maličcí, buďte silní! Modlete se mnoho, mnoho se modlete, celé hodiny, neboť čas apokalypsy je zde! Neodmítejte milosti, které se vám nabízejí. Neklaďte překážky LÁSCE svým sobectvím a svou pýchou! Buďte pokorní, jednoduší a čistí - jako děti! Když zabloudíte, pospíchejte se vyzpovídat desetkrát i stokrát! Čekám vás se svým odpuštěním! Já neodsuzuji.

Na kolena, na kolena před svým Bohem, dokud je čas! Kardinálové a biskupové, pospíchejte vrátit zpět posvátné oltáře a mřížky, u kterých se přijímalo, a přijímejte na kolenou a na jazyk. Satan zasel omyl do Mé Církve a budete-li v tomto setrvávat, ztratíte své duše. Při Poslední večeři jsem svým apoštolům nejdříve vysvětil jejich ruce a až potom se mohli dotýkat Mého proměněného Těla a Krve - oni byli prvními kněžími. Ale již je toho hodně, co si člověk dovoluje vůči Bohu. Můj svatý papež je VĚZNĚM VE VATIKÁNU A NEMŮŽE KONAT SVOU VŮLI! Stejně jako Německo mělo své SS, tak je Vatikán dnes prošpikován kněžími - svobodnými zednáři. Můj svatý papež vyzval kněze k chudobě, ale všichni se od něj odvrátili. Kněží, oblečte si znovu reverendy, ať můj lid vidí, že jste opět kněžími. Věřící, proste své kněze o přijímání vkleče!

............

JSEM TAK OPUŠTĚNÝ. JSEM TAK SÁM. ACH, MÉ DĚTI! KDYBYSTE VĚDĚLY. Nemůžete se alespoň jeden den postit o chlebu a vodě, abyste se očistili? Já jsem se postil 40 dní! Nebe pláče nad pohoršením, které se šíří po zemi - HANBA VÁM! Když to bude pokračovat, tak se lidé obrátí v krvi a mučednictví. Konejte pokání, dokud je čas. Co vás učí televize, nástroj ďábla? Veřejně ji odsuzuji. Sledujte pouze zprávy a cestu mého papeže! Celá rodina večer poklekněte a modlete se růženec! Mé svaté Matce se nikdy dost nenaděkujete, co pro vás dělá. Pláče krvavé slzy. Ale běda tomu, kdo je příčinou těchto slz. Moje Matka a Můj papež jsou Cestou, která vede ke MNĚ. ..."

-----------------------------------------------------------------------

 /clanky/slobodomurari-v-cirkvi-a-vo-svete/cirkevni-slobodomurari-_eucharistia-a-bohostanok_

 

/clanky/slobodomurari-v-cirkvi-a-vo-svete/cirkev_slobodomurari-_bohostanok-a-obetny-oltar_

 

                      Vyjadrenie papeza: Jan Pavol II.

 "Dominicae Cenae " o obrateni knaza k ludu pocas sv.omse :  

 

c.8 / "... Aj Druhý vatikánsky koncil priniesol niektoré zmeny, následkom ktorých sa dnešná forma liturgie svätej omše v niečom líši od tej, ktorú sme poznali pred Koncilom."

c.9 / "... Preto je potrebné a primerané dbať o novú, intenzívnu výchovu, aby sa odkrylo celé bohatstvo, ktoré je skryté v novej liturgii. Liturgická obnova po Druhom vatikánskom koncile dala eucharistickej obete akoby väčšiu priezračnosť. ...

Ak sa tomu všetkému treba tešiť, je zároveň potrebné pamätať, že tieto zmeny vyžadujú nové svedomie a novú duchovnú zrelosť tak zo strany celebranta - najmä dnes, keď celebruje "tvárou k ľudu" - ako aj zo strany veriacich.

 

                     Dokument schvaleny papezmi:

            Pavol VI., Jan Pavol II. a Benedikt XVI.  

          o zmene obetneho oltara / "Rimsky misal":

 

c.299 / "Hlavny oltar treba postavit oddelene od steny, aby ho bolo mozno lahko obchadzat a aby sa mohla na nom bohosluzba konat tvarou k ludu, co je osozne vsade, kde je to mozne. Oltar vsak nech je na takom mieste, aby bol skutocne stredom, na ktory sa uputava pozornost celeho zhromazdenia. Ma byt spravidla pevny a konsekrovany."

-------------

Pre vysvetlenie : Hlavny oltar opisany v texte Rimskeho misala sa povazuje za obetny oltar / obetny stol / pretoze na inom mieste sa pise, ze tam, kde nie je mozne presunut stary obetny oltar / napr. kvoli poskodeniu, ci architekture / tak treba vyhotovit novy / este jeden / a ten umiestit do centra pozornosti, na ktorom sa bude vykonavat liturgia obety / premenenie Chleba a Vina. 

Toto vysvetlenie je aj kvoli tomu, ze v mnohych starych kostoloch sa ponechal komplet cely oltar aj s Bohostankom i vyobrazenim patrona kostola a to na povodnom mieste, cim stale ostava v pameti ludi, ze to je "hlavny oltar". A kedze v texte Rimskeho misala sa nejedna o tento oltar, ale o novy / obetny oltar / tak je potrebne aj toto vysvetlenie.

 

Na koniec treba mysliet aj na to, ze cela tato zmena nie je poukazanim na to, ze povodny stary sposob bol zly a teraz je uz dobry, ale tak ako stary zakon Svateho Pisma / Biblia / nebol zly a novy este nie je dokonaly, tak aj chram / kostol / a jeho historia posobenia - vyobrazuje zivot Cirkvi.

To znamena, ze aj tato zmena, nie je este dokonana a az bude centrom pozornosti spojeny 1. obetny stol / oltar / s 2. Bohostankom a tzv. "Ikonostasom", tak az potom mozeme povedat, ze doslo k jednote a naplneniu Bozieho planu. "Ikonostas" v tomto zmysle nie je to, co mozeme vidiet v starych chramoch v pravoslavnej, ci grecko/kat.Cirkvi, ale to  ma byt  sucast obetneho stola a bohostanku, ktora zahrna v sebe aj Ikony, ci obrazy Panovej Vecere a patrona daneho chramu / kostolu.

---------------------------------------------------------------------- 

Drahe Bozie deti ... 

V zavere tohto rozjimania nad Bozim Slovom , ucenim Cirkvi v porovnani s falosnym posolstvom treba mat na vedomi, ze Bohu a jeho svatym neide o to, aby sme sa vratili nazad k povodnym starym oltarom / ako ani nechce, aby sme sa vratili k zachovavaniu Stareho Zakona, ktory bol v  Novom Zakone zmeneny / a ani Im nestaci, aby sme ostavali v novych nariadeniach / ako ani nemozeme si povedat, ze nam staci poznat a zit len podla Noveho Zakona - Biblie / ale je potrebne byt vnimavy na nove nariadenia Cirkvi / papeza / ako aj na pravdive posolstva Svatych z nebekseho kralovstva.  

Takto oslobodeny od zakona, ktory podla sv.Pavla moze byt pre cloveka aj duchovnou smrtou, a otvoreny pre posobenia Ducha Zakonov / litery / napredujme vpred spoznavanim novych Bozich tajomstiev. Tak ako nemozme sluzit dvom panom, tak zanechajme sluzbu falosnym prorokom a zacnime sluzit Bohu zivemu v Jeho Cirkvi v spolupraci s Jeho zastupcom / papezom / i jeho dalsimi pravymi prorokmi, ktori nas vedu spravnou cestou do nebeskeho krtalovstva.

Nech nam v tom pomaha Bozie pozehnanie a daruje Pokoj Jezisa Krista, na orodovanie Panny Marie a vsetkych svatych. +