Choď na obsah Choď na menu
 


Plán sprisahania voči Slovensku

19. 6. 2010

Boh (Stvoriteľ všetkého...) daroval anjelom a ľuďom poznanie a slobodnú vôľu. Kedže padlí anjeli sa vzdali večnej blaženosti – Božieho kráľovstva a vedia, že na ich miesto prídu ľudia, tak odvtedy plánujú zničenie ľudstva (resp. ako ich pripraviť o toto nádherné miesto v Nebi).

Keďže padlí anjeli sú  si vedomí toho, že nemôžu zničiť ľudstvo vlastnou silou, tak ich k tomu pokúšajú svojimi falošnými plánmi.

Stelesneným vodcom celej organizácie je tzv. „Lord Maitreya“ /

http://www.magnificat.sk/htm02/026maitreya.htm

a ich najbližší spolupracovníci na zemi,  sú v tzv.Dome (Pyramídy) /    

/clanky/paramida---dom-antikrista

 

 

Plán so Slovenskom

Skoro 40 rokov sa im darilo na Slovensku zachovať socializmus (formu ateizmu), aby tak v iných krajinách (po väčšine západných) mohli udržať krajiny v opozícii.

Touto stratégiou dosiahli čo najväčšie veľmoci, aby tak odlákali pozornosť od skutočného nepriateľa a mohli sa navzájom zničiť (dosiahnutím vojny). Išlo im o zničenie ľudstva, pretože najvyššiemu predstaviteľovi Antikristovi ide práve o to. Ked zasiahla Panna Mária svojim príhovorom, socialistické krajiny sa rozpadli a slobodomurári museli zmeniť taktiku.

Totalita socializmu a čiastočného komunizmu sa síce rozpadla (červený drak dostal ranu, ale kedže odovzdal moc šelme, a šelme podobnej baránkovi / Zjavenie Jána) , tak dalších 7-8 rokov (volebných) sa snažili opozičnú tzv.„kresťanskú“ vládu (KDH a SDKU) presadiť a znemožniť, ako to robí šelma podobná baránkovi, čo sa im podarilo aj v očiach ľudí. Keď to dosiahli u viacerých, a aby opäť mohli dať vládu červenému drakovi (ateizmu-socializmu-komunizmu) museli ísť postupne a to tak, aby aj samotní ľudia to chceli. Ale kedže v ľuďoch je ešte poväčšina odpor ku komunizmu, tak museli zvoliť miernu formu (socialisticko-demokratickú)  

Preto v dalších voľbách už presadili socialisticko-demokratický SMER, s čím im pomohli aj hlasy voličov. Toto chcú presadiť aj v tomto volebnom období, aby tak dokopy 7-8 rokov bola vláda Socialisticko-demokratická, čo sa im darí i s pomocou hlasov ľudu.

V tejto stratégie môžeme vidieť, že chcú aby ľudia stratili dôveru v kresťanskú politiku, čo sa im podarilo vo väčšine (počas 8 rokov vlády KDH-SDKU) a teraz chcú, aby ľudia nedôverovali socialisticko-demokratickej vláde a to dosiahnu tak, že presadia opäť vládu SMER SD, ale urobia všetko preto aby ju nenávideli. A tak dalšie 4 roky to budeme trpieť a nakonci, ked poväčšina ľudu bude mať odpor voči kresťanskej ale aj demokratickej vláde, tak zvolia radikálnu totalitu, lenže to už nebude len socializmus, ale totálny komunizmus (ateizmus najvyššieho stupňa).

O také 4 roky bude nová generácia natoľko ovplyvnená pre komunizmus, že sa splní to, čo povedala Panna Mária v Garabandale, že „až sa komunizmus rozšíri do sveta, vtedy príde Varovanie-zázrak-trest.“

Toto všetko príde !

Čo z toho vyplýva ? Ak chceme, aby to nešlo podľa ich plánu (slobodomurárov), tak sa treba modliť, aby to Boh prekazil. My nezmeníme to, že k vojne dôjde. Tomu sa nedá zabrániť, ale aby bola slabšia a aby ich plán sa čo najmenej uskutočnil.

Ich plán je v tom, aby mohli svojou politickou vládou vyvolať vojnu. A ako to chcú ? Tak že presadia do koalícii SMER a MOST. Maďarskí a slovenskí extrémisti tak budú mať silnejší vplyv  na vyvolanie nepokojov. Ostávajú 3  možnosti, ktoré sú reálne :

1. buď koalícia (SDKU-KDH-SaS-MOST) alebo 2. SMER-KDH. 3.SMER a MOST.

*   *   *

1. možnosť považujem za najlepšiu z dôvodu prerušenia plánu a možnosti dosiahnutia zrušenia koalície so SMERom, ale nie za ideálnu pri plnení Božieho plánu.

2. možnosť Smer-KDH možno považovať za ešte horšiu, kvôli spomínanému udržaniu SMERU vo vláde 

3.možnosť je možné považovať za najhoršiu, pretože okrem zachovaniu SMERU a MOSTU vo vláde by vznikla najväčšia a najrýchlejšia  cesta k vojne.