Choď na obsah Choď na menu
 


PEKLO (večné odlúčenie od Boha /Judáš Iškariotský) v JADRE ZEME

25. 4. 2010

http://www.google.sk/search?q=analise+michel&hl=sk&rls=com.microsoft:sk:IE-SearchBox&rlz=1I7ADBF_en&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&ei=ikrTS9KZHsGjOO2HzeYN&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBgQqwQwAA

---

Zo zjavenia ct.sr.Márie z Agredy (7 pápeži schválili) /// č.537 / “… Tak ten (Judáš), kto bol vrahom svojho Stvoriteľa (Ježiša), stal sa vrahom tiež seba samého (samovražda). To sa stalo v PIATOK o 12 hod., 3 hod. pred smrťou nášho Spasiteľa. ”

č.538 / “Diabli ihned popadli JUDÁŠOVU DUŚU a priviedli ju DO PEKLA.až po uplynutí 3 dní - podľa dopustenia božskej spravodlivosti - diabli sami strhli jeho TELO zo stromu a priniesli ho k jeho DUŠI, aby spolu s ňou trpelo večný trest v NAJHLBŠEJ PEKELNEJ PRIEPASTI….TAJOMSTVO TEJTO PRIEPASTI bolo, že tie väčšie muky a pálčivejšie pekelné plamene boli od stvorenia sveta určené pre tých, ktorí po prijatí KRSTU sami zavinia svoje zatratenie zanedbávaním svätých SVIATOSTÍ….pretože Judáš bol prvý, ktorý sa tak neobyčajne podieľal na týchto milostiach, ale tak hrozne ich zneužil, preto bol prvý, ktorý bol uvrhnutý do toho miesta muk, pripraveného pre neho a tých,ktorí sa mu podobajú a ho nasledujú.”

"Boh stvoril zem spoločne s nebesiami, aby  v strede zeme vytvoril peklo, lebo ihned v okamihu stvorenia zemegule boli v jej vnútri ponechané veľké priestory a široké priepasti,vhodné pre peklo,očistec a predpeklie. A v pekle bol súčasne stvorený hmotný oheň a iné potreby, ktoré teraz slúžia  k trestaniu zatratencov." (I.zv. č.82)