Choď na obsah Choď na menu
 


Okultná HUDBA

26. 2. 2010

... milované Božie Deti - bratia a sestry - v Božej Rodine ..

Ešte pred svojim veľkým OBRÁTENÍM (obrátenie sa na Ježiša Krista), som rád počúval rôzne hodobné skupiny a spevákov, čo som považoval za dobré a prospešné pre život hodný človeka. 

Moja veľká túžba po poznaní v tejto oblasti ma dostala tak ďaleko, že som si osvojil aj metalovú hudbu, niečo ako vrchol hudobnej sféry. Aj keď som sa snažl rozlišovať v nich dobré od zlého, predsa však som to nedokázal správne, pretože som to robil bez Ježiša krista a jeho Svätého Ducha, ktorý ako jediný dáva správne rozlišovanie aj v tejto oblasti života.

O negatívnych následkov budem písať inokedy, ale napíšem tie skupiny a spevákov, ktorých som spoznal po svojom obrátení ako za prostriedok negatívnych vplyvov na našu dušu i celú bytosť. Predovšetkým majte v pamäti, že najdôležitejší je duch a nie duša alebo telo pri rozpoznávaní dobrého od zlého. Preto rozlišujte ducha, či pochádza od Boha, alebo antikrista.

---------

Najskôr spomeniem hudobné žanre, ktoré sú nezlúčiteľné z Duchom Svätým a tak aj duchom nášho tela i duše. To znamená, že existujú druhy, ktoré sú nesprávne sami o sebe a nie na zreteľ skupiny, či speváka, alebo daného textu. Nemýlte sa, že tu ide o komerciu voči danej skupiny, alebo speváka. Ani o averziu voči samotnému názvu skupín alebo druhu hudby, ale o samotnú hudbu, ktorá rytmicky spútava ducha človeka:

Pritom všetkom treba pripustiť, že dané skupiny, alebo speváci nie všetky skladby majú v rovnakom štýle ako aj texty, takže keď čítate názvy, tak podľa toho aj rozlišujte:

Napr: skupina U2 : Pred svojim obrátením (na Ježiša Krista) mali texty ako aj štýl (druh hudby) nie Kristovho Ducha a tak rytmicky spútavali ducha človeka, pričom skôr vzdiaľovali človeka od Božieho Ducha a jeho prikázaní. Ale po obrátení zmenili nie len texty, ale aj druh hudby a tak vniesli do svojich skladieb Ducha Svätého a priaznivo pôsobia na ľudí.

Avšak treba spomenúť, že tak ako každý človek po svojom obrátení ustavične zápasí medzi dobrom a zlom, tak aj táto skupina po svojom obrátení majú dobré piesne, ale nie všetky, pretože v niektorých si ponechali rockový štýl a druh hudby, ktorý je sám o sebe negatívny. Takéto piesne je lepšie nepočúvať ! 

 

*      *     *

Metalová hudba (heavy, trash, death, black), Rocková hudba, Techno, Hard core,

Svedectvo ženy, ktorá mala skúsenosť s "black metal": http://www.jesus.sk/svedectvi/milovala-jsem--black-

Skupiny a speváci : AC/DC, Metalica, Marylin Manson, Biohazard,